Aqualis

Aqualis

Az Aqualis szénsavmentes ivóvíz kezelését (szűrését, csírátlanítását) saját üzemünkben végezzük, így folyamatos ellenőrzésünk alatt mindig kiváló minőségű és tisztaságú vizet töltünk a 19 literes műanyag ballonokba, melyekhez korszerű és esztétikus vízadagoló berendezéseket kínálunk.

A vízadagoló automata hideg és meleg vizes csapjainak köszönhetően az Aqualist télen forrón, nyáron hűtve ajánljuk megrendelőinknek.


Árak, megrendelési lehetőségek

1.) Amennyiben megvásárol tőlünk egy csapos ballontartó állványt a hozzá tartozó vízadagoló pumpával (összesen 3.000 Ft+ÁFA), egy ballon Aqualis ára 800 Ft+ ÁFA.

2.) Legalább heti egy ballon Aqualis fogyasztása esetén ingyen biztosítunk megrendelőinknek egy hideg, meleg, ill. szobahőmérsékletű csapokkal ellátott vízadagoló automatát. Ebben az esetben egy ballon Aqualis ára 1.100Ft+ÁFA. Ez az ár tartalmazza a ballonok helyszínre szállítását a megadott időben és mennyiségben, az automata üzembe helyezését, tisztítását és a ballonok betéti díját.

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt biztosítunk partnereinknek. Érdeklődését vagy megrendelését örömmel fogadjuk!
up