Vélemények

Vélemények

"Az irodánkba rendeltem meg a vízadagolót körülbelül egy fél éve, itt 21-en dolgoznak.  Mivel rendszeresen használjuk mi is és az ügyfeleink is, hetente 2 ballonra van szükségünk. Tetszik, hogy minden héten,  megszokott időben történik a szállitás, és a minőség mindig kifogástalan. A rendszer nagyon jól működik. Maga az adagoló nem foglal sok helyet, és mivel a meleg víz ideális teához és instant kávéhoz, az adagoló mellé ezeket is elhelyeztük."


"Mindig is fontos volt a dolgozóim kényelme, így tudtam, hogy szeretnék beszerezni egy Aqualis szénsavmentes vizet. Mivel minden héten vásárolok, sokkal olcsóbban tudom beszerezni, mint máshol. Budapest szívében dolgozunk, de nem kell aggódnom a kiszállítás miatt, gyorsak és pontosak. Gondolkodom a szikvíz kipróbálásán is."


"Először egy 2 literes szódavíz lett rendelve, de azonnal megszerettük az ízét. A gyerekeknek is tetszett, úgyhogy a következő vásárlás során már a 21 literes ballonos víz lett kiszállítva. Szerencsére Budapest mellett lakunk, így az ingyenes kiszállítás csak hab a tortán. A szénsavmenteset is ki fogjuk próbálni."